AVUSTRALYA KONTEYNER

Avustralya konteyner taşımacığında boş veya dolu konteynerlerin BMSB Yönetmeliklerine göre konteyner ilaçlama uygulaması yapılması zorunludur.

Avustralya konteyner
Avustralya konteyner

Yenizelanda konteyner taşımacığında boş veya dolu konteynerlerin BMSB Yönetmeliklerine göre konteyner ilaçlama uygulaması yapılması gerekmektedir.

Avustralya gemi taşımacıığı ve Yenizelanda gemi taşımacılığı yapan şirketlerin konteyner ilaçlama konusunda BMSB yetkilisi Dinamik Çevre Firması ile iletişime geçmeleri ve konteyner ilaçlama yaptırmaları alıcı ülkelerde konteynerlerlerin sorun oluşturmaması açısından önemlidir.

Avusturalya ve Yenizelanda Tarım ve Su İşleri Bakanlığı, 1 Eylül 2000 – 31 Mayıs 2020 tarihleri arasinda Avustralya ve Yeni Zelanda topraklarına giriş yapacak tüm yüklerin bmsb yöntemleri ile register firmalar tarafından fümigasyon yapılmasını ve online olarak bu hükümetlere gönderilmesini istemektedir.

Avustralya Komple ve parsiyel fümigasyon,ağır nakliyat fümigasyon, proje fümigasyon, gemi ilaçlama, açık yük fümigasyon,dökme yük fümigasyon ile ilgili fiyat ve bilgi alabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Leave Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir